Geef een gift

Vrienden van de Hoop organiseert de fondsenwerving van Stichting Chris en Voorkom!. Daarom verloopt het geven van een gift via het machtigingsformulier op hun website. In het tweede scherm (betaalspecificaties) kunt u kiezen of de gift voor Chris of Voorkom! is. Uw gift is aftrekbaar voor de belasting.

Lees hier onze algemene informatie.

Nalatenschappen

Nadenken over uw nalatenschap is een gevoelig onderwerp. Het gaat immers over het moment dat u er zelf niet meer bent. Tóch kan het degenen die achterblijven helpen, wanneer u uw wensen zelf hebt vastgelegd. Het biedt hen duidelijkheid en ú weet zeker dat uw nalatenschap daar terechtkomt waar u dat wilt. Wanneer er geen testament is, gaat de erfenis naar de directe familie. Maar als u (een deel van) de nalatenschap wilt schenken aan een goed doel, bijvoorbeeld Chris en Voorkom!, dan kan dat ook. Er zijn twee manieren om een deel van uw vermogen na te laten aan Chris en Voorkom!: een legaat en een erfstelling. Klik hier voor meer informatie.

  1. Geslacht *

Sollicitatieformulier Stichting Chris en Voorkom!

Let op! Gezien de vertrouwelijkheid en verantwoordelijkheid van de functie, willen we graag een referent benaderen. Houd de gegevens van de referent bij de hand wanneer u dit formulier invult. De referent is iemand met een leidinggevende functie binnen uw eigen kerkelijke gemeente.
Persoonlijke gegevens
Velden met een * zijn verplicht

Toegestane bestandstypen: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximale bestandsgrootte: 1mb.
Gegevens referent
De referent is iemand met een leidinggevende functie binnen uw eigen kerkelijke gemeente (bijvoorbeeld een diaken, ouderling, oudste, huiskringleider, voorganger of predikant). De referent mag geen partner of familie van u zijn.