Robert Mazier vertrekt na twee jaar als directeur van stichting Chris en Voorkom!. Robert wil zijn advies- en interimwerk intensiever oppakken en oriënteert zich op andere nieuwe stappen. Robert: “De afgelopen periode hebben we veel stappen de goede kant op kunnen zetten, waar het bestuur en ik dankbaar voor zijn. De stichting en het werk voor en met kinderen en jongeren blijft een bijzondere plek in mijn hart houden. Dat verandert niet”.

Het bestuur van Chris en Voorkom! is erg dankbaar voor de inzet van Robert als directeur. De stichting had de afgelopen twee jaar een positief resultaat, staat goed op de kaart en er zijn nieuwe stappen gezet in het proces na de fusie tussen Chris en Voorkom!. Het bestuur dankt Robert voor de periode dat hij zijn talenten hiervoor heeft ingezet en wenst hem veel zegen bij het vervolg van zijn carrière.

De leiding van Chris en Voorkom! zal tijdelijk worden overgenomen door interim-directeur André Jongepier. André is lange tijd directeur geweest van verschillende Rabobanken en is nu onder meer betrokken als bestuurder bij diverse stichtingen en de Voedselbank. De werving van een nieuwe directeur wordt opgestart.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutube
  1. Geslacht *

Sollicitatieformulier Stichting Chris en Voorkom!

Let op! Gezien de vertrouwelijkheid en verantwoordelijkheid van de functie, willen we graag een referent benaderen. Houd de gegevens van de referent bij de hand wanneer u dit formulier invult. De referent is iemand met een leidinggevende functie binnen uw eigen kerkelijke gemeente.
Persoonlijke gegevens
Velden met een * zijn verplicht

Toegestane bestandstypen: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximale bestandsgrootte: 1mb.
Gegevens referent
De referent is iemand met een leidinggevende functie binnen uw eigen kerkelijke gemeente (bijvoorbeeld een diaken, ouderling, oudste, huiskringleider, voorganger of predikant). De referent mag geen partner of familie van u zijn.